Η ώρα είναι :

ΜΠΑΡΑ

Περσέας και Ανδρομέδα




Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου πήγαμε με το σχολείο μας στο θέατρο "Μορφές" για να παρακολουθήσουμε την παράσταση "Περσέας και Ανδρομέδα". Ήταν τέλεια !
Έπαιζαν πολλοί ηθοποιοί και όλοι τους ήταν πολύ καλοί στους ρόλους τους. Μάλιστα μερικοί ήταν ιδιαίτερα αστείοι. Ο ηθοποιός που παρίστανε το φτερωτό θεό Ερμή μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Γενικά θα έλεγε κανείς πως ο κάθε ηθοποιός είχε πάρει το ρόλο που του ταίριαζε απόλυτα. 
Αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν τα σκηνικά και τα κουστούμια. Όλα είχαν φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο που φαίνονταν σαν ολόκληρος ο μύθος να γινόταν στα αλήθεια μπροστά στα μάτια μας. Τόσο ζωντανά όλα! Η φυλακή που ήταν κλεισμένη η  μητέρα του Περσέα και η επίσκεψη του Δία με τη μορφή βροχής, το μπαούλο με το νεογέννητο Περσέα που επέπλεε στη θάλασσα, οι τρεις γριές αδερφές της Μέδουσας που δάνειζαν η μία στην άλλη το ένα και μοναδικό μάτι και δόντι που είχαν και φυσικά το τρομακτικό κεφάλι της Μέδουσας, ήταν μερικές μόνο από τις σκηνές στις οποίες ταξιδέψαμε…Άλλες τρομακτικές, άλλες αστείες, άλλες τρυφερές…αλλά όλες τους υπέροχες!
                                    Εντυπώσεις από τους μαθητές του Γ1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου